Producent artykułów porcjowanych
Sklep online: cukier i produkty porcjowane.

Poczytaj o naszych produktach:

Cukier cynamonowy - nowość

05. 05. 2020 | produkty-uniwersalne

Pyszna nowość w naszej ofercie - aromatyczny cukier cynamonowy w saszetkach. Pyszna alternatywa dla tradycyjnego cukru, cukier cynamonowy w saszetkach nie tylko słodzi ale dodaje cynamonowego posmaku. Cynamon to jedna z najpopularniejszych przypraw pozyskiwana z kory drzewa "Cynamonowca". 

Proporcje naszej mieszanki zostały ideanie skomponowane aby nadać kawie czy herbacie korzennego posmaku, ale nie przesadzić z przyprawą - cynamon w dużych ilościach jest pikantny i gorzki w smaku.

Zaproponuj swoim gościom w kawiarni, restauracji czy hotelu cukier cynamonowy obok cukru białego czy trzcinowego, Twoi klienci docenią ten prosty ale pyszny dodatek!

 

Czytaj dalej

Do kawy - ciastka Speculoos

01. 02. 2020 | Obecne

Ciastka do kawy pakowane pojedynczo.

Wyśmienita belgijska receptura pozwoliła stworzyć pyszne karmelowo cynamonowe ciasteczka. Belgia to kraj, który opanował do perfekcji tworzenie pysznych ciasteczek a ich podawanie do filiżanki aromatycznej kawy czy herbaty to tradycja i obowiązek.

Maison d'Or to pyszne, kruche ciasteczka, o niepowtarzalnym smaku, wzbogacone eleganckim wzorem - inspirowane tzw. Wielkim Placem czyli głównym rynkiem Brukseli powstałym w XIV wieku.

Ciasteczko podane swoim gościom, niezależnie czy klientom w kawiarni czy znajomym w domu, jest małym gestem o niezwykłym znaczeniu - przekonaj się sam/a.

- pojedyncze pakowanie zapewnia higienę i świeżość każdego ciastka

- elegancki nadru...

Czytaj dalej

Produkty porcjowane - dla kogo?

04. 12. 2019 | produkty porcjowane, cukier w saszetkach, sól w sa

Z pewnością nie raz zauważyłeś, że w barach szybkiej obsługi stoją solniczki z ziarnami ryżu. Dlaczego? Ponieważ sól może z łatwością nabrać wilgoci, a przez niewielkie oczka solniczki nie wydostanie się ani trochę produktu. To bardzo niekomfortowy i niehigieniczny sposób na podawanie tych dodatków. Cukier w cukiernicy, który wędruje ze stołu na stół i ma do niego dostęp każdy, również jest złym sposobem na użytkowanie.

Podawane w cukiernicach, solniczkach i pieprzniczkach, ogólnodostępne, przeznaczone dla każdego, mowa produktach do dodawania smaku potrawom i napojom. Cukier, sól oraz pieprz gości chyba w każdym domu, zatem oczywistym jest, że ich miejsce znajduje się w eleganckich i wygodnych pojemn...

Czytaj dalej

Porcjowane produkty pakowane w saszetki

15. 11. 2019 | Ogólny

Dlaczego produkty porcjowane posiadają tak wiele zalet? Ponieważ nie tylko wyglądają estetycznie, ale także są niezwykle higieniczne i polecane w restauracjach, barach, czy kawiarniach.

Obecnie zdecydowanie częściej korzysta się z porcjowanych produktów, aniżeli z cukiernic wypełnionych ogólnodostępnym cukrem. Aby zamówić idealnie odmierzoną porcją cukru w saszetce, w paluszku lub pieprzu w opakowaniu z logo firmy, wystarczy zapoznać się z ofertą naszej firmy - Twój Cukier.

Oferujemy usługowe pakowanie produktów w saszetki, które są solidne, higieniczne w użytku, a także efektowne i poręczne. Saszetki mogą posiadać logo Twojej firmy, dlatego jest to dodatkowo ciekawa forma reklamy, z którą bezpośred...

Czytaj dalej

Zalety cukru w saszetkach

10. 10. 2019 | Ogólny

Jakie zalety może posiadać cukier porcjowany, zamknięty w małych saszetkach? Przede wszystkim jest to niezwykle higieniczny produkt, do którego dostęp zyskują tylko jego użytkownicy. Daje nam to pewność, że nasz porcjowany cukier w saszetkach jest w stu procentach świeży i nikt przed nami nie miał z nim bezpośredniego kontaktu, jak to bywa w przypadku ogólnodostepnego cukru w cukiernicy.

Porcjowane produkty są doskonałym rozwiązaniem dla restauracji, barów, kawiarni i firm. Każdy klient lub pracownik może skorzystać z osobistej porcji cukru, która jest zapakowana w saszetkę z logo firmy. To świetna reklama, higieniczne i praktyczne rozwiązanie. Cukier w saszetkach można za każdym razem zabrać...

Czytaj dalej

Zobacz poprzednie artykuły

Newsletter - Zarejestruj się aby otrzymywać wiadomości e-mail: